Marjafocaccia

Valio Food Solutions

Marjafocaccia

Ainekset10 annosta

0.025 kg
hiivaa
0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
0.170 kg
sokeria
0.250 kg
0.250 kg
säilykeaprikoosia

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää jauhot ja sekoita pehmeäksi taikinaksi. Lisää puolet sokerista ja puolet voisulasta ja ripaus suolaa. Vaivaa taikinaa minuutin verran. Kohota hyvin. Taputtele pyöreäksi leivinpaperin päälle GN-pellille. Levitä pohjalle viipaloidut aprikoosit. Anna kohota ja levitä vadelmat ja ripottele sokeri ja loppu voisula. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia
kpl
g
1.1 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›