Marjaisat jogurttiwienerit

Valio Food Solutions

Marjaisat jogurttiwienerit

Ainekset98 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.010 kg
kardemummaa
0.400 kg
kananmunia
0.040 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.525 kg (98 kpl á 0.056 kg)

Täyte

1.700 kg
0.330 kg
2.030 kg (98 kpl á 0.021 kg)

Pinnalle

0.980 kg
vadelmia
0.980 kg (98 kpl á 0.010 kg)

Pinnalle

0.784 kg
0.784 kg (98 kpl á 0.008 kg)
9.319 kg (98 kpl á 0.095 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  3. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi ja leikkaa 9x9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Laita palat VOILLA LEIVOTTU- kapseleihin
  4. Nostata wienerit max. 33 asteessa. Voitele wienerit kananmunalla
  5. Valmista täyte: Sekoita jogurtin joukkoon vaniljakreemijauhe. Pursota täytettä wienereiden keskelle.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia
  7. Laita wienereiden pinnalle kauden tuoreita marjoja tai pakastemarjoja. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä.
kpl
g
9.3 kg
271 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.