Marjakimara

Valio Food Solutions

Marjakimara

Ainekset3 kpl

Pohja

0.630 kg
0.630 kg (3 kpl à 0.210 kg)

Kermatäyte

0.500 kg
0.400 kg
vettä
0.100 kg
0.600 kg
1.600 kg (3 kpl à 0.533 kg)

Reunaan

0.300 kg
marsipaania
0.300 kg (3 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.855 kg
mansikoita
0.300 kg
0.180 kg
1.335 kg (3 kpl à 0.445 kg)
3.865 kg (3 kpl à 1.288 kg)

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia (9 kpl).
  2. Valmista kermatäyte sekoittamalla kermavaahto ja valmis vaniljakreemi yhteen.
  3. Pursota kermatäytettä kolmelle pohjalle kierukaksi. Pursota mansikkapalahilloa kierukoiden väliin.
  4. Aseta pohjat päälle ja täytä kuten ensimmäinen kerros. Aseta pohjat päälle. Lado mansikat kakun pinnalle. Jätä reunaan 2 cm:n tyhjä tila.
  5. Hyytelöi mansikat. Kauli vihreä marsipaani 2 mm:n vahvuiseksi ja reunusta kakku. Pursota rengas kermavaahtoa kakun pinnalle.
kpl
g
3.9 kg
222 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
222 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
222 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›