Siirry sisältöön
Marjakimara

Marjakimara

Marjakimara

Ainekset

Pohja

Kermatäyte

Reunaan

  • 0,300 kg marsipaania

Pinnalle


Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia (9 kpl).
  2. Valmista kermatäyte sekoittamalla kermavaahto ja valmis vaniljakreemi yhteen.
  3. Pursota kermatäytettä kolmelle pohjalle kierukaksi. Pursota mansikkapalahilloa kierukoiden väliin.
  4. Aseta pohjat päälle ja täytä kuten ensimmäinen kerros. Aseta pohjat päälle. Lado mansikat kakun pinnalle. Jätä reunaan 2 cm:n tyhjä tila.
  5. Hyytelöi mansikat. Kauli vihreä marsipaani 2 mm:n vahvuiseksi ja reunusta kakku. Pursota rengas kermavaahtoa kakun pinnalle.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2700 kcal
Proteiini 37,3 g
Hiilihydraatti 334,5 g
Rasva 128,2 g
Tyydyttynyt rasva 56,6 g
Ravintokuitu 17,6 g
Suola 2,1 g
Kalsium 347,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal
Proteiini 2,9 g
Hiilihydraatti 25,7 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search