Mäti-avokadosalaatti

Mäti-avokadosalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mäti-avokadosalaatti

Mäti-avokadosalaatti

Ainekset14 annosta

Salaatti

0.200 kg
jääsalaattia
0.127 kg
villirucolaa
0.127 kg
punasipulia
0.200 kg
siian mätiä
0.200 kg
kirjolohen mätiä
0.356 kg
keitettyä kananmunaa tai 24 viiriäisen munaa

Avokadoseos

0.800 kg
kypsää avokadoa
0.060 kg
sitruunamehua
0.004 kg
suolaa
0.008 kg
sokeria
0.000 kg
mustapippuria
0.250 kg

Ohje

  1. Valmista ensin avokadoseos. Halkaise avokadot, poista siemen. Koverra hedelmäliha lusikalla. Lisää päälle sitruunamehu. Soseuta sauvasekoittimella kulhossa; voit hienontaa avokadot myös haarukalla lautasella. Lisää mausteet ja smetana. Sekoita. Tarkista maku.
  2. Levitä huuhdottu ja kuivattu salaatti ja rucola annosmaljojen pohjalle tai alkupalalautasille. Ripottele päälle ohuenohuiksi renkaiksi leikattua punasipulia. Lusikoi päälle avokadoseosta ja mätejä vierekkäin. Koristele munalohkoilla. Tarjoa alkupalana tumman leivän kera.
  3. VINKKI * Käytä vain kypsiä avokadoja, silloin niiden maku ja rakenne ovat parhaimmillaan. * Keitä kananmunia 8 - 10 min, viiriäisen munia 3 - 5 min
kpl
g
2.4 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.