Mäti-katkarapuskagen

Mäti-katkarapuskagen
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Mäti-katkarapuskagen

Mäti-katkarapuskagen

Skagen on rakastettu ravintolaklassikko, joka toimii hienosti sekä lautasannoksena että noutopöytätuotteena. Kun katkarapujen joukkoon lisätään mätiä, annos on astetta arvokkaampi.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.500 kg
katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
0.100 kg
kirjolohen mätiä
0.200 kg
0.200 kg
majoneesia
0.100 kg
hienonnettua tilliä
0.030 kg
Dijon-sinappia
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg
saaristolaisleipää

Viimeistelyyn

0.050 kg
kirjolohen mätiä
0.020 kg
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Sulata katkaravut ja mäti valuta ne hyvin. Lisää joukkoon crème fraîche, majoneesi, hienonnettu tilli, dijon ja mausteet.
  2. Lusikoi skagen puolukkaleivälle ja koristele mädillä ja tillillä.
kpl
g
1.4 kg
199 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
199 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.