Matjessillilevite

Valio Food Solutions

Matjessillilevite

Ainekset44 annosta

0.267 kg
keitettyä kananmunaa
0.120 kg
matjessillifileetä
0.100 kg
0.200 kg
0.150 kg
0.016 kg
sinappia
0.002 kg
sitruunapippuria
0.025 kg
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Hienonna kovaksi keitetyt munat ja matjessillifileet.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään, raejuusto valutettuna. Tarjoa esimerkiksi Valio voirinkelin tai rouhepalan täytteenä.
kpl
g
0.9 kg
163 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
163 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.