Mausteinen ahvenkeitto

Mausteinen ahvenkeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
32 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg kalalientä
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
1,000 kg tomaattimehua
0,005 kg kokonaisia maustepippureita
0,010 kg kokonaisia viherpippureita
0,005 kg kokonaisia mustapippureita
0,001 kg laakerinlehtiä
0,005 kg sitruunamehua
0,750 kg Valio isoja juurespaloja
0,500 kg Valio perunakuutioita
0,500 kg nahattomia ahvenfileitä kuutioina
  hienonnettua tilliä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan kalaliemi, sipulit, tomaattimehu ja mausteet.

  • Lisää kiehuvaan liemeen peruna ja juurekset. Keitä n. 15 min.

  • Lisää kala ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti

  • Tarkista maku ja mausta tillillä

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!