Mausteinen kalapata

Mausteinen kalapata
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mausteinen kalapata

Mausteinen kalapata

Ainekset20 annosta

0.020 kg
0.170 kg
pakaste purjoviipaleita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
1.250 kg
0.500 kg
0.200 kg
0.010 kg
vähäsuolaista kalaliemijauhetta
1.250 kg
0.006 kg
suolaa
0.012 kg
hienonnettua persiljaa
0.015 kg
hienonnettua tilliä
0.010 kg
jauhettua maustepippuria
0.010 kg
sitruunapippuria

Tarjoiluun

0.000 kg
keitettyä riisiä

Ohje

  1. Anna sipulin ja valkosipulin pehmetä Oivariini juoksevassa kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 2 min.
  2. Lisää kasvikset, täysmehu, ruoka 13% ja kalaliemijauhe. Kypsennä 175 asteessa n. 15 min.
  3. Mausta sulatetut kalakuutiot suolalla, yrteillä ja pippureilla. Lisää kasvisten joukkoon ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.
  4. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä.
kpl
g
3.2 kg
58 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
58 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.