Mausteinen kotijuusto

Mausteinen kotijuusto

FoodService
Ammattikeittiö - Vähälaktoosinen
Ammattikeittiö - Gluteeniton
155 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio Eila® kotijuustoa
0,500 kg Food Service marjasekoitusta
0,300 kg valmista kinuskikastiketta
Makusiirappi
0,085 kg sokeria
0,150 kg vettä
0,004 kg kanelitankoa
0,005 kg inkivääritahnaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Keitä vedestä, sokerista, kanelista ja inkivääristä makusiirappi.

  • Glaseeraa viipaloitu kotijuusto siirapilla ja paista 200 asteisessa uunissa hetki.

  • Asettele lautaselle paistettu kotijuusto ja sulatetut marjat. Viimeistele kinuskikastikkeella.

VINKKI
  • Voit halutessasi leikata juuston muotilla haluamaasi muotoon esim. puolikuuksi tai sydämeksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!