Mausteinen lohiriisi

Mausteinen lohiriisi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mausteinen lohiriisi

Mausteinen lohiriisi

Ainekset25 annosta

1.000 kg
pitkäjyväistä riisiä
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
0.300 kg
pakaste maissia
0.170 kg
pakaste purjoviipaleita
0.030 kg
tulista chilikastiketta
0.010 kg
suolaa
2.000 kg
vettä

Lisäksi

1.500 kg
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Päälle

0.030 kg
seesamöljyä
1.000 kg
bok choyta
0.050 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna
0.050 kg
tuoretta inkivääriä raastettuna
0.445 kg
keitettyä (10 min) kananmunaa
0.375 kg
salaattiselleriä

Ohje

  1. Mittaa kaikki aineet GN-vuokaan.
  2. Lisää sulatetut ja maustetut kalat riisin päälle.
  3. Kypsennä riisi 100 asteen höyryssä ilman kantta noin 30 minuuttia.
  4. Halkaise bok choyt ja huuhtele. Paista seesamöljyssä kypsiksi ja lisää joukkoon korianteri, inkivääri ja mausteet.
  5. Kokoa riisi tarjoiluastiaan ja lisää päälle bok choyt, munanpuolikkaat ja salaattiselleri.
kpl
g
8.0 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.