Jouluinen uunikylki kypsennetään omena- inkivääriliemessä ja tarjotaan uunijuuresten ja dijonsmetanan kanssa. Tässä on hyvä ruokalaji moderniin joulun noutopöytään tai lautasannokseksi.
Aimo yhteistyöresepti
Jouluinen uunikylki kypsennetään omena- inkivääriliemessä ja tarjotaan uunijuuresten ja dijonsmetanan kanssa. Tässä on hyvä ruokalaji moderniin joulun noutopöytään tai lautasannokseksi.
Uunikylki | |
---|---|
2.500 kg | sian kylkeä |
0.005 kg | suolaa |
0.002 kg | rouhittua mustapippuria |
3.000 kg | |
0.050 kg | tuoretta inkivääriä |
0.010 kg | tuoretta rosmariinia |
Uunijuurekset | |
1.500 kg | keittojuureksia, pakaste |
0.002 kg | suolaa |
0.125 kg | |
0.500 kg | omenakuutioita, pakaste |
Dijonsinappismetana | |
0.200 kg | |
0.050 kg | Dijon-sinappia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.