Mazariinileivos

Valio Food Solutions

Mazariinileivos

Mazariini kuuluu kiistatta top tuotteisiin. Sen maku ja ulkonäkö tunnetaan laajalti. Mantelimassaa sisältävä kakkutaikina antaa tuotteelle ominaisen maun ja tekee tuotteesta mehevän kostean, näin myös hyvin säilyvän. Lisämakua tuo pohjalle pursotettu appelsiinikuorihillo ja pinnalla oleva koriste appelsiinikuoresta.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset64 kpl

Murotaikina

0.300 kg
0.225 kg
sokeria
0.075 kg
kananmunia
0.450 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (64 kpl à 0.016 kg)

Täyte

0.320 kg
0.320 kg (64 kpl à 0.005 kg)

Mazariinimassa

0.500 kg
mantelimassaa
0.500 kg
0.450 kg
kananmunia
0.260 kg
(karkeita) vehnäjauhoja
0.210 kg
sokeria
1.920 kg (64 kpl à 0.030 kg)
0.000 kg (64 kpl à 0.000 kg)

Kuorrutus

1.000 kg
pomadaa
1.000 kg (64 kpl à 0.016 kg)
4.290 kg (64 kpl à 0.067 kg)

Ohje

  1. Murotaikina

  2. Sekoita voi ja sokeri.
  3. Lisää kananmunat.
  4. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  5. Mazariinimassa

  6. Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri. Lisää kananmunat kokajan sekoittaen .
  7. Sekoita lopuksi joukkoon karkeat vehnäjauhot.
  8. Valmistus

  9. Vuoraa leivospohjat murotaikinalla. Pursota rengas appelsiinikuorihilloa pohjalle.
  10. Pursota mazariinimassa pohjille.
  11. Paista 190°C:ssa n. 12 min.
  12. Kuorruta leivokset pomadalla.
  13. Koristele kadeeratuilla appelsiinikuorilla.
kpl
g
4.3 kg
412 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
412 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
412 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›