Mehevä perunakakku

Valio Food Solutions

Mehevä perunakakku

Ainekset20 annosta

0.178 kg
kananmunaa
0.340 kg
sokeria
0.250 kg
0.120 kg
kaurahiutaleita
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.022 kg
leivinjauhetta
0.300 kg
0.110 kg
0.001 kg
karvasmanteliaromia

Kuorrutus

0.200 kg
0.165 kg
tomusokeria
0.000 kg
karvasmanteliaromia

Koristeluun

0.020 kg
mantelirouhetta

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota GN 1/2-65 -astia. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää voi sulatettuna, leivinjauhe-jauho-hiutaleseos, sulatettu perunasoseaines ja sulatetut omenakuutiot. Mausta varovasti karvasmanteliöljyllä.
  2. Levitä taikina vuokaan ja paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 45 min. Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa. Kumoa kakku jäähtyneenä ja anna tekeytyä kylmässä seuraavaan päivään.
  3. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä kakun pinnalle. Ripottele koristeeksi mantelirouhetta.
kpl
g
1.9 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›