Meidän pitko

Valio Food Solutions

Meidän pitko

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.350 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.430 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
4.805 kg (12 kpl á 0.400 kg)

Täyte

0.000 kg (12 kpl á 0.000 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.300 kg
sokeria
0.075 kg
0.225 kg
vettä
0.100 kg
mantelirouhetta
0.080 kg
1.080 kg (12 kpl á 0.090 kg)
5.885 kg (12 kpl á 0.490 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä kinuski-omenatäyte nauhojen pinnalle.
  3. Nostata ja voitele pitkot.
  4. Valmista pintaremonssi: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri sekä vaniljakreemijauheesta ja vedestä valmistettu vaniljakreemi ja mantelirouhe. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe. Pursota remonssi nauhaksi pitkojen pinnalle.
  5. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
kpl
g
5.9 kg
324 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
324 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
324 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.