Meksikon-Mifu

Meksikon-Mifu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Meksikon-Mifu

Meksikon-Mifu

Meksikon maut toimivat aina, myös lounaspöydän kasvisruokavaihtoehdossa.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.010 kg
1.000 kg
0.340 kg
pakastesipulikuutioita
0.005 kg
savupaprikajauhetta
0.005 kg
juustokuminaa
0.005 kg
jauhettua korianteria
0.030 kg
fariinisokeria
0.010 kg
sormisuolaa
0.005 kg
jauhettua maustepippuria
0.005 kg
chilijauhetta
0.010 kg
sambal oelekia
0.800 kg
tomaattimurskaa
1.000 kg
kasvislientä
1.000 kg
pakastehärkäpapuja

Ohje

  1. Ruskista Mifu ja sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Mausta ja lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.
  3. Hauduta pataa noin tunnin ajan.
  4. Lisää härkäpavut ja kuumenna uudestaan kiehuvaksi.
kpl
g
3.8 kg
79 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
79 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.