Merellinen mousse

Merellinen mousse
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Merellinen mousse

Merellinen mousse

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.004 kg
liivatelehtiä
0.030 kg
hienonnettua tilliä
0.001 kg
valkopippuria
0.200 kg
0.300 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetä

tai mätiä

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä n. 10 min. Liuota puristetut lehdet kiehuvaan sitruunamehuun.
  2. Mausta ruokajogurtti sitruunamehulla, tillillä ja pippurilla. Lisää kerma vaahdotettuna sekä hienoksi hakattu lohi tai mäti. Jos käytät pakastettua mätiä, valuta se siivilässä pakastuksen jälkeen.
  3. Koristele sitruunalla ja tillillä. Tarjoa moussea alkupalapöydässä tumman leivän kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit tehdä moussen myös ilman liivatelehtiä. Valuta tällöin ruokajogurttia kylmässä 2 - 3 tuntia ennen maustamista.
kpl
g
1.0 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.