Metvurstijuustopasteija

Valio Food Solutions

Metvurstijuustopasteija

Ainekset1 annos

Taikina

2.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl á 6.040 kg)

Täyte

0.350 kg
meetvurstirouhetta
0.250 kg
0.180 kg
kurkkusalaattia
0.500 kg
0.500 kg
keitettyä riisiä
0.250 kg
0.250 kg
kananmunia raakana
2.280 kg (1 kpl á 2.280 kg)
8.320 kg (1 kpl á 8.320 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, juustoraaste, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi.
  4. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
8.3 kg
382 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
382 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
382 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.