Mexicon-leipä

Mexicon-leipä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mexicon-leipä

Mexicon-leipä

Ainekset6 annosta

0.320 kg
Valio GN-perunarieskaa sulatettuna
0.250 kg
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0.200 kg
barbeque-kastiketta
0.130 kg

Ohje

  1. Leikkaa perunarieska kuuteen osaan.
  2. Keitä papuja ja barbeque-kastiketta midolla lämmöllä 1 tunti.
  3. Lisää pavut ja juusto rieskasuikaleiden päälle. Taita kaksin kerroin.
kpl
g
0.9 kg
192 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
192 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›