Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Mexicon-leipä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Mexicon-leipä
Mexicon-leipä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annosta
0.340 kg
Valio GN -pizzapohja
sulatettuna
0.250 kg
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0.200 kg
barbeque-kastiketta
0.130 kg
Valio Jalapeno Jaakko kermajuusto viipaletta
Ohje
Leikkaa pizzapohja kuuteen osaan.
Keitä papuja ja barbeque-kastiketta miedolla lämmöllä 1 tunti.
Lisää pavut ja juusto pizzapohjalevyjen päälle. Taita kaksin kerroin.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.9 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
214
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 15 / 5,1 kg
Valio Jalapeno Jaakko kermajuusto e130 g viipale
Ravintosisältö annoksessa
Energia
214 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
214 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy