Mifu Bagel

Valio Food Solutions

Mifu Bagel

Herkullinen bagel, jossa paistettu Mifu, kermainen tuorejuusto, intensiivinen tomaatti ja pikkelöity kurkku kohtaavat.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.200 kg
bagelia

Mifu-tuorejuustotäyte

0.400 kg
0.400 kg
0.085 kg
punasipulia
0.050 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.050 kg
tuoretta tilliä
0.050 kg
sitruunamehua

Semikuivatut kirsikkatomaatit

0.776 kg
kirsikkatomaatteja
0.000 kg
sokeria
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
oliiviöljyä

Mummonkurkut

0.460 kg
kurkkua
0.150 kg
vettä
0.100 kg
sokeria
0.050 kg
väkiviinaetikkaa

Ohje

  1. Mifu-tuorejuustotäyte

  2. Ruskista Mifu Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jäähdytä.
  3. Sekoita tuorejuusto, ruskistettu Mifu, sinappi, sitruunamehu, hienonnettu punasipuli ja tilli sekaisin.
  4. Semikuivatut kirsikkatomaatit

  5. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja asettele ne uunipellille niin, että leikkuupinta on ylöspäin. Mausta sokerilla, suolalla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  6. Kuivata tomaatit 150 °C puolipuhalluksella uunissa 15 min. Laske uunin lämpötilaa 120 asteeseen ja paista vielä noin 45-60 minuuttia.
  7. Mummonkurkut

  8. Kiehauta etikka, vesi ja sokeri kattilassa. Jäähdytä.
  9. Viipaloi kurkku mandoliinilla ohueksi. Vakumoi kurkkuviipaleet jäähdytetyn etikkaliemen kanssa.
kpl
g
4.0 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.