Tässä Lähi-Idän klassikossa yhdistyy kaikki: suolaisuus, makeus, umamisuus ja sopiva happamuus. Herkullinen ja näyttävä vaihtoehto lounaslinjaston ja noutopöytien pääruoaksi.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Tässä Lähi-Idän klassikossa yhdistyy kaikki: suolaisuus, makeus, umamisuus ja sopiva happamuus. Herkullinen ja näyttävä vaihtoehto lounaslinjaston ja noutopöytien pääruoaksi.
1.000 kg | basmatiriisiä |
0.500 kg | |
0.425 kg | pakastesipulikuutioita |
0.050 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.250 kg | rusinoita |
0.050 kg | inkivääritahnaa |
0.001 kg | jauhettua korianteria |
0.001 kg | jauhettua kanelia |
0.006 kg | kardemummaa |
0.002 kg | juustokuminaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
0.005 kg | suolaa |
0.010 kg | sitruunamehua |
2.000 kg | vähäsuolaista kasvislientä |
0.100 kg | |
Päälle ja tarjoiluun | |
---|---|
0.100 kg | kuivattua, pehmeää aprikoosia rouhittuna |
0.100 kg | suolapähkinöitä |
0.010 kg | tuoretta korianteria hienonnettuna |
0.500 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.