Mifu gumbo

Valio Food Solutions

Mifu gumbo

Tumman ruskea roux ja sopiva savuisuus vie tämän gumbon johdolla suoraan Louisianaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset35 annosta

2.500 kg
0.250 kg
0.150 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
0.375 kg
varsiselleriä
0.500 kg
0.500 kg
0.400 kg
chorizo-makkaraa
0.005 kg
cayennepippuria
0.005 kg
oreganoa
0.005 kg
timjamia
0.005 kg
paprikajauhetta
0.005 kg
savupaprikajauhetta
1.000 kg
lihalientä
1.000 kg
sauce espagnolea
0.150 kg
Worcestershire-kastiketta
0.015 kg
nestemäistä savua
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
tuoretta oreganoa
0.000 kg
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Kypsennä vehnäjauho voissa miedolla lämmöllä niin pitkään, että se on karamellinruskeaa. Varo kuitenkin, ettei vehnäjauho pala.
  2. Paahda paprikoita ja pilkottua varsiselleriä 250 °C uunissa noin 15 minuuttia. Paahda pilkottu chorizo pannulla rapeaksi ja lisää sipuli. Kun sipuli on ruskistunut, lisää okra ja kuivamausteet ja anna paahtua hetken.
  3. Kaada paahdetut kasvikset ja chorizo ruskistettuun vehnäjauho-voiseokseen. Lisää lihaliemi ja sauce espagnol koko ajan sekoittaen.
  4. Lisää Worcestershire-kastike ja nestemäinen savu. Hauduta miedolla lämmöllä ainakin yksi tunti.
  5. Lisää Mifusuikaleet ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella oreganolla ja lehtipersiljalla.
kpl
g
7.0 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
297 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
297 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.