Mifu gumbo

Mifu gumbo

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
128 kcal / 100g
Tumman ruskea roux ja sopiva savuisuus vie tämän gumbon johdolla suoraan Louisianaan.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,500 kg Valio MiFu® Original suikaletta
0,250 kg Valio Eila® voita
0,150 kg vehnäjauhoja
0,500 kg Food Service paprikakuutioita
0,375 kg varsiselleriä
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,500 kg okraa
0,400 kg chorizo-makkaraa
0,005 kg cayennepippuria
0,005 kg oreganoa
0,005 kg timjamia
0,005 kg paprikajauhetta
0,005 kg savupaprikajauhetta
1,000 kg lihalientä
1,000 kg sauce espagnolea
0,150 kg Worcestershire-kastiketta
0,015 kg nestemäistä savua
  suolaa
  mustapippuria myllystä
  tuoretta oreganoa
  lehtipersiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä vehnäjauho voissa miedolla lämmöllä niin pitkään, että se on karamellinruskeaa. Varo kuitenkin, ettei vehnäjauho pala.

  • Paahda paprikoita ja pilkottua varsiselleriä 250 °C uunissa noin 15 minuuttia. Paahda pilkottu chorizo pannulla rapeaksi ja lisää sipuli. Kun sipuli on ruskistunut, lisää okra ja kuivamausteet ja anna paahtua hetken.

  • Kaada paahdetut kasvikset ja chorizo ruskistettuun vehnäjauho-voiseokseen. Lisää lihaliemi ja sauce espagnol koko ajan sekoittaen.

  • Lisää Worcestershire-kastike ja nestemäinen savu. Hauduta miedolla lämmöllä ainakin yksi tunti.

  • Lisää Mifusuikaleet ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele tuoreella oreganolla ja lehtipersiljalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!