Tumman ruskea roux ja sopiva savuisuus vie tämän gumbon johdolla suoraan Louisianaan.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Tumman ruskea roux ja sopiva savuisuus vie tämän gumbon johdolla suoraan Louisianaan.
2.500 kg | |
0.250 kg | |
0.150 kg | vehnäjauhoja |
0.400 kg | pakaste paprikakuutioita |
0.375 kg | varsiselleriä |
0.425 kg | pakastesipulikuutioita |
0.500 kg | okraa |
0.400 kg | chorizo-makkaraa |
0.005 kg | cayennepippuria |
0.005 kg | oreganoa |
0.005 kg | timjamia |
0.005 kg | paprikajauhetta |
0.005 kg | savupaprikajauhetta |
1.000 kg | lihalientä |
1.000 kg | sauce espagnolea |
0.150 kg | Worcestershire-kastiketta |
0.015 kg | nestemäistä savua |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
0.000 kg | tuoretta oreganoa |
0.000 kg | lehtipersiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.