Mifu jauhiskierre

Mifu jauhiskierre

Teollisuus
327 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
0,700 kg Valio Eila® voita
1,800 kg vehnäjauhoja
0,700 kg Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoositon
0,025 kg suolaa
0,075 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,500 kg vettä
4,100 kg 80 kpl á 0,051 kg
Täyte
0,500 kg Valio MiFU® jauhista
0,200 kg Valio Eila® voita
0,600 kg Valio Emmental punaleima raastetta
0,500 kg Food Service paprikakuutioita
0,120 kg jalapenoa
0,003 kg jauhettua valkopippuria
0,001 kg chilijauhetta
0,003 kg savupaprikajauhetta
1,927 kg 80 kpl á 0,024 kg
Päälle
0,600 kg Valio Emmental punaleima raastetta
0,600 kg 80 kpl á 0,008 kg
6,627 kg 80 kpl á 0,083 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita voi, koskenlaskijamuru ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi.

  • Sekoita suola, sokeri, hiiva, munat ja vesi. Lisää seos muruseoksen joukkoon ja sekoita taikinaksi.

  • Anna levätä 10 min.

  • Kauli taikina 3mm vahvuuteen, noin 30 cm leveäksi matoksi.

  • Levitä sulatettu voi kaulauksen päälle ja ripottele Mifu jauhis, juustoraaste, jalapenopalat, paprikakuutiot ja mausteet pintaan.

  • Rullaa taikina rullalle ja leikkaa paloiksi. Laita paperivuokiin. Asettele pelleille .

  • Nostata.

  • Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta

  • Paista noin 13 min 210°C:ssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!