Mifu jauhislasagne

Mifu jauhislasagne
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mifu jauhislasagne

Mifu jauhislasagne

Ainekset20 annosta

0.050 kg
0.850 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
2.000 kg
tomaattimurskaa
0.025 kg
sokeria
0.005 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.002 kg
kuivattua basilikaa

Kastike

2.000 kg
0.080 kg
maissitärkkelystä
0.020 kg
kuivattua basilikaa
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.500 kg

Lisäksi

0.500 kg
lasagnelevyä

Ohje

  1. Kuullota sipulit Oivariinirasvassa.
  2. Lisää Mifu ja muut aineet.
  3. Hauduta 20 min.
  4. Kastike

  5. Kuumenna kerma, suurusta ja mausta.
  6. Lisää juustoraaste.
  7. Kokoa lasagne Gn 1/1 vuokaan.
  8. Kypsennä uunissa 175°C 10 min 10% kosteudella ja jatka kypsennystä vielä 150°C 20 min.
kpl
g
6.8 kg
140 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.