Mifu jauhislasagne

Mifu jauhislasagne

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
134 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,050 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1,000 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
1,000 kg Valio MiFU® jauhista Original
2,000 kg tomaattimurskaa
0,025 kg sokeria
0,005 kg sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,002 kg kuivattua basilikaa
Kastike
2,000 kg Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
0,080 kg maissitärkkelystä
0,020 kg kuivattua basilikaa
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,500 kg Valio Fontal pizzajuustoraastetta
Lisäksi
0,500 kg lasagnelevyä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuullota sipulit Oivariinirasvassa.

  • Lisää Mifu ja muut aineet.

  • Hauduta 20 min.

Kastike
  • Kuumenna kerma, suurusta ja mausta.

  • Lisää juustoraaste.

  • Kokoa lasagne Gn 1/1 vuokaan.

  • Kypsennä uunissa 175°C 10 min 10% kosteudella ja jatka kypsennystä vielä 150°C 20 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!