Siirry sisältöön
MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

MiFU Lasagnette kylmävalmis­tettuna padassa

Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette Valio MiFU® jauhiksesta. Massan kylmävalmistaminen padassa on helppoa ja nopea tapa valmistaa tasalaatuista lasagnettea. Reseptillä Sydänmerkki.

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

Ainekset

  • 1,600 kg kylmää vettä
  • 0,900 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,800 kg tomaattimurskaa
  • 0,150 kg tomaattipyreetä
  • 0,800 kg
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e2,5 kg jauhis Original laktoositon
  • 0,800 kg täysjyvä lasagne piccolo pastaa
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,350 kg pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,130 kg kylmätärkkelystä
  • 0,027 kg vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
  • 0,017 kg suolaa
  • 0,016 kg hienoa sokeria
  • 0,001 kg kuivattua oreganoa
  • 0,001 kg kuivattua basilikaa
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 1,600 kg kylmää vettä
  • 0,900 kg Valio Ruoka 15 % laktoositon
  • 0,800 kg tomaattimurskaa
  • 0,150 kg tomaattipyreetä
  • 0,800 kg Valio MiFU® jauhista Original
  • 0,800 kg täysjyvä lasagne piccolo pastaa
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,350 kg pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
  • 0,400 kg Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
  • 0,130 kg kylmätärkkelystä
  • 0,027 kg vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
  • 0,017 kg suolaa
  • 0,016 kg hienoa sokeria
  • 0,001 kg kuivattua oreganoa
  • 0,001 kg kuivattua basilikaa
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0 kg Valio juustoraasteseosta

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Lisää Valio MiFU® jauhis Original, kasvikset, tomaattimurska,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan lasagnette piccolo, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin ja ripottele halutessasi Valio juustoraasteseosta pinnalle. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 40 %) 130 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 83 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 318 kcal
Proteiini 15,4 g
Hiilihydraatti 33 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 2,3 g
Kalsium 384,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 13 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search