MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette Valio MiFU® jauhiksesta. Massan kylmävalmistaminen padassa on helppoa ja nopea tapa valmistaa tasalaatuista lasagnettea. Reseptillä Sydänmerkki.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset24 annosta

1.600 kg
kylmää vettä
0.900 kg
0.800 kg
tomaattimurskaa
0.150 kg
tomaattipyreetä
0.800 kg
0.800 kg
täysjyvä lasagne piccolo pastaa
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.350 kg
pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
0.400 kg
0.130 kg
kylmätärkkelystä
0.027 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.017 kg
suolaa
0.016 kg
hienoa sokeria
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.001 kg
kuivattua basilikaa
0.003 kg
valkosipulijauhetta
0.002 kg
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan ( ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta ). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata ( noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Lisää Valio MiFU® jauhis Original , kasvikset, tomaattimurska ,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto ( sekä mahdollisesti loput nesteet ). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan lasagnette piccolo, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin ja ripottele halutessasi Valio juustoraasteseosta pinnalle. Paista yhdistelmäpaistolla ( kosteus 40 % ) 130 asteessa noin 50 minuuttia ( tai sisälämpötila min 83 astetta ) , ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
kpl
g
6.1 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.