Siirry sisältöön
MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette Valio MiFU® jauhiksesta. Massan kylmävalmistaminen padassa on helppoa ja nopea tapa valmistaa tasalaatuista lasagnettea. Reseptillä Sydänmerkki.

MiFU Lasagnette kylmävalmistettuna padassa

Ainekset

  • 1,600 kg kylmää vettä
  • 0,900 kg
    Valio Ruoka 15% laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,800 kg tomaattimurskaa
  • 0,150 kg tomaattipyreetä
  • 0,800 kg
    Valio MiFU® jauhista Original
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e2,5 kg jauhis Original laktoositon
  • 0,800 kg täysjyvä lasagne piccolo pastaa
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,350 kg pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,130 kg kylmätärkkelystä
  • 0,027 kg vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
  • 0,017 kg suolaa
  • 0,016 kg hienoa sokeria
  • 0,001 kg kuivattua oreganoa
  • 0,001 kg kuivattua basilikaa
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Lisää Valio MiFU® jauhis Original, kasvikset, tomaattimurska,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan lasagnette piccolo, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin ja ripottele halutessasi Valio juustoraasteseosta pinnalle. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 40 %) 130 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 83 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 315 kcal
Proteiini 15,3 g
Hiilihydraatti 32,8 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 3,5 g
Suola 1,8 g
Kalsium 382,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 12,9 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search