Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette Valio MiFU® jauhiksesta. Massan kylmävalmistaminen padassa on helppoa ja nopea tapa valmistaa tasalaatuista lasagnettea. Reseptillä Sydänmerkki.
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä
Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette Valio MiFU® jauhiksesta. Massan kylmävalmistaminen padassa on helppoa ja nopea tapa valmistaa tasalaatuista lasagnettea. Reseptillä Sydänmerkki.
1.600 kg | kylmää vettä |
0.900 kg | |
0.800 kg | tomaattimurskaa |
0.150 kg | tomaattipyreetä |
0.800 kg | |
0.800 kg | täysjyvä lasagne piccolo pastaa |
0.085 kg | pakastesipulikuutioita |
0.350 kg | pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta |
0.400 kg | |
0.130 kg | kylmätärkkelystä |
0.027 kg | vähäsuolaista kasvisliemijauhetta |
0.017 kg | suolaa |
0.016 kg | hienoa sokeria |
0.001 kg | kuivattua oreganoa |
0.001 kg | kuivattua basilikaa |
0.003 kg | valkosipulijauhetta |
0.002 kg | rouhittua mustapippuria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.