Mifu-lasagnette

Mifu-lasagnette
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mifu-lasagnette

Mifu-lasagnette

Maailman helpoin kasvislasagnette lounaslinjastoon. Täysin kylmävalmistettava ja Sydänmerkkikriteerit täyttävä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

Valkokastike

0.700 kg
0.300 kg

Tomaattikastike

0.595 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.750 kg
2.000 kg
tomaattimurskaa
0.300 kg
tomaattipyreetä
0.020 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.002 kg
kuivattua basilikaa

Lisäksi

0.500 kg
perhospastaa
0.020 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita juustotäyte ja Ruoka 15% sekaisin.
  2. Sekoita tomaattikastikkeen raaka-aineet sekaisin.
  3. Sekoita perhospasta ja tomaattikastike sekaisin 1/1 GN vuoassa. Kaada valkokastike päällle ja paista 150 °C uunissa n. 30-45 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.
kpl
g
4.5 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.