Mifu levyhampurilainen

Mifu levyhampurilainen

Teollisuus
224 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,030 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,080 kg hiivaa
0,400 kg kananmunia
0,200 kg Valio Eila® voita
2,200 kg vehnäjauhoja
4,135 kg 70 kpl á 0,059 kg
Pinnalle
0,100 kg kananmunia
0,050 kg mustia seesaminsiemeniä
0,150 kg 70 kpl á 0,002 kg
Mifutäyte
0,020 kg Valio Eila® voita
2,000 kg Valio MiFU® jauhista
0,300 kg kananmunia
0,300 kg korppujauhoja
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,300 kg Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
0,010 kg suolaa
3,130 kg 70 kpl á 0,045 kg
Lisäksi
0,300 kg jääsalaattia
0,388 kg tomaattia viipaleina
0,150 kg Valio punasipulihilloketta
0,800 kg Valio Oltermanni® Cheddar juustoa
1,638 kg 70 kpl á 0,023 kg
9,053 kg 70 kpl á 0,129 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Taikina
  • Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.

  • Paloittele 70g:n paloiksi. Asettele pellille vieriviereen.

  • Nostata sämpylät ja voitele kananmunalla. Ripottele siemenet pinnnalle.

  • Paista 210°C:ssa noin 15 min.

Täyte
  • Freesaa sipulit voissa.

  • Sekoita sipulit, korppujauhot, munat, suola , sulatejuusto ja jauhis keskenään. Anna tekeytyä n 15 min.

  • Muotoile pellille paperin päälle hapurilaislevyn kokoisia ohuita levymurekkeita.

  • Paista kuumassa uunissa kauniin ruskeiksi. Laita kuuman murekeen pinnalle cheddar viipaleet.

Kokoaminen
  • Halkaise sämpylä levy. Lämmitä uunissa ennen tarjoilua.

  • Levitä sämpylöiden leikkauspinnoille sulatejuustoa.

  • Kokoa sämpylöiden väliin täytteet ja murekelevy.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!