Mifu levyhampurilainen

Valio Food Solutions

Mifu levyhampurilainen

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset70 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.200 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
4.135 kg (70 kpl á 0.059 kg)

Pinnalle

0.100 kg
kananmunia
0.050 kg
mustia seesaminsiemeniä
0.150 kg (70 kpl á 0.002 kg)

Mifutäyte

0.020 kg
2.000 kg
0.300 kg
kananmunia
0.300 kg
korppujauhoja
0.200 kg
0.300 kg
0.010 kg
suolaa
3.130 kg (70 kpl á 0.045 kg)

Lisäksi

0.300 kg
jääsalaattia
0.388 kg
tomaattia viipaleina
0.150 kg
0.800 kg
1.638 kg (70 kpl á 0.023 kg)
9.053 kg (70 kpl á 0.129 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
  3. Paloittele 70g:n paloiksi. Asettele pellille vieriviereen.
  4. Nostata sämpylät ja voitele kananmunalla. Ripottele siemenet pinnnalle.
  5. Paista 210°C:ssa noin 15 min.
  6. Täyte

  7. Freesaa sipulit voissa.
  8. Sekoita sipulit, korppujauhot, munat, suola , sulatejuusto ja jauhis keskenään. Anna tekeytyä n 15 min.
  9. Muotoile pellille paperin päälle hapurilaislevyn kokoisia ohuita levymurekkeita.
  10. Paista kuumassa uunissa kauniin ruskeiksi. Laita kuuman murekeen pinnalle cheddar viipaleet.
  11. Kokoaminen

  12. Halkaise sämpylä levy. Lämmitä uunissa ennen tarjoilua.
  13. Levitä sämpylöiden leikkauspinnoille sulatejuustoa.
  14. Kokoa sämpylöiden väliin täytteet ja murekelevy.
kpl
g
25.9 kg
224 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
224 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
302 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
302 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.