Mifu-makaronilaatikko

Mifu-makaronilaatikko

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
126 kcal / 100g
Superhelppo makaronilaatikko valmistetaan Mifusta ja raa'asta makaronista. Mittaa raaka-aineet vuokaan, kypsennä ja tarjoile.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita Mifu, raaka sarvimakaroni ja sipulikuutiot voidellussa 1/1 GN-vuoassa sekaisin.

  • Vatkaa kasvisliemi, maitojuoma ja kokomunamassa sekaisin, mausta juustoraasteella, suolalla ja mustapippurilla ja kaada GN-vuokaan muiden raaka-aineiden päälle. Sekoita ja paista 150 °C uunissa n. 30 min.

  • Ripottele loppu juustoraaste makaronilaatikon pintaan ja paista 150 °C uunissa vielä n. 15 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!