Mifu-Massaman currykeitto

Valio Food Solutions

Mifu-Massaman currykeitto

Curryn ei aina tarvitse olla keltaista! Tässä Massaman-tyyppisessä currykeitossa yhdistyy kotimainen Mifu ja Kaakkois-Aasian maut. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.200 kg
0.025 kg
0.030 kg
tuoretta inkivääriä raasteena
0.110 kg
vihreää currytahnaa
0.000 kg
0.700 kg
perunaa kuutioituna
2.500 kg
vettä
1.000 kg
0.250 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.075 kg
soijakastiketta
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit, inkivääri ja currytahna Oivariini rasvassa.
  2. Lisää perunat ja vesi. Kiehauta. Jos käytät raakaa perunaa, keitä kypsäksi.
  3. Lisää loput raaka-aineet, kiehauta ja mausta tarvittaessa suolalla.
kpl
g
6.5 kg
35 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
35 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
35 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.