Mifu-Massaman currykeitto

Mifu-Massaman currykeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
35 kcal / 100g
Curryn ei aina tarvitse olla keltaista! Tässä Massaman-tyyppisessä currykeitossa yhdistyy kotimainen Mifu ja Kaakkois-Aasian maut. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,025 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,030 kg tuoretta inkivääriä raasteena
0,110 kg vihreää currytahnaa
  Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseen
0,700 kg perunaa kuutioituna
2,500 kg vettä
1,000 kg Valio MiFU® ruokaraetta Original
0,250 kg Valio kermainen kookosta
0,500 kg Food Service purjoviipaleita
0,500 kg Food Service papupalaa
0,075 kg soijakastiketta
  suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa sipulit, inkivääri ja currytahna Oivariini rasvassa.

  • Lisää perunat ja vesi. Kiehauta. Jos käytät raakaa perunaa, keitä kypsäksi.

  • Lisää loput raaka-aineet, kiehauta ja mausta tarvittaessa suolalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!