Curryn ei aina tarvitse olla keltaista! Tässä Massaman-tyyppisessä currykeitossa yhdistyy kotimainen Mifu ja Kaakkois-Aasian maut. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Curryn ei aina tarvitse olla keltaista! Tässä Massaman-tyyppisessä currykeitossa yhdistyy kotimainen Mifu ja Kaakkois-Aasian maut. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
0.170 kg | pakastesipulikuutioita |
0.025 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.030 kg | tuoretta inkivääriä raasteena |
0.110 kg | vihreää currytahnaa |
0.000 kg | |
0.700 kg | perunaa kuutioituna |
2.500 kg | vettä |
1.000 kg | |
0.250 kg | kookosmaitoa |
0.425 kg | pakaste purjoviipaleita |
0.500 kg | papupalaa pakaste |
0.075 kg | soijakastiketta |
0.000 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.