Mifu-pastapaistos

Valio Food Solutions

Mifu-pastapaistos

Ainekset12 annosta

0.500 kg
pennepastaa
0.100 kg
0.005 kg
valkosipulin kynttä hienonnettuna
0.015 kg
0.300 kg
0.800 kg
yrttimaustettua tomaattimurskaa
0.000 kg
sokeria
1.000 kg
0.500 kg
0.300 kg

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi. Jäähdytä.
  2. Kuullota sipulit Oivariini rasvassa.
  3. Lisää paprikakuutiot ja sekoittele hetki.
  4. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama min.
  5. Lisää Mifu ja sekoita. Kaada lopuksi joukkoon maustettu ruokakerma ja kuumenna kiehuvaksi.
  6. Kaada kypsä pasta ja kastike voideltuun Gn-vuokaan. Sekoita kevyesti.
  7. Ripottele päälle juustoraaste raidoiksi päälle.
  8. Paista pastavuoka 200 ° C n. 20 min tai kunnes paistos on saanut kauniin värin
kpl
g
3.2 kg
150 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
150 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
323 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
323 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›