Mifu-pasteijat

Mifu-pasteijat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mifu-pasteijat

Mifu-pasteijat

Täyttävä pasteija kahvitarjoiluihin tai aamiaispöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

0.740 kg
Valio ½ GN kauraista taikinalevyä

Täyte

0.800 kg
keitettyä riisiä
0.500 kg
0.170 kg
pakastesipulikuutioita sulatettuna
0.400 kg
paholaisen hilloa
0.200 kg
0.034 kg
hienonnettua persiljaa
0.004 kg
suolaa

Voiteluun

0.053 kg
kananmunaa

Päälle

0.000 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Valmista täyte sekoittamalla kypsän riisin joukkoon täytteen muut aineet.
  2. Kauli taikina puolet ohuemmaksi matoksi. Leikkaa ne pituussuunnassa puoliksi. Jaa täyte palojen keskelle. Taita reunat yhteen ja nipistä ne kiinni.
  3. Käännä piirakka ympäri pellille saumapuoli alaspäin.
  4. Voitele pasteijat ja lisää seesaminsiemenet päälle.
  5. Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, tai kunnes piirakat ovat kypsyneet.
kpl
g
9.2 kg
200 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
200 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.