MiFU Pinaattinen munakaspannari

MiFU Pinaattinen munakaspannari
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

MiFU Pinaattinen munakaspannari

MiFU Pinaattinen munakaspannari

Tämä kylmävalmistettu ja gluteeniton munakaspannari toimii niin kasvisruokana kuin välipalanakin vaikka raikkaan salaatin kera.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.585 kg
Valio kokomunamassaa
0.360 kg
0.180 kg
kylmää vettä
0.050 kg
kylmätärkkelystä
0.006 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.235 kg
0.060 kg
0.150 kg
0.180 kg
0.008 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Sulata pinaatti. Annostele Valio kokomunamassa , Valio Ruoka 15% laktoositon sekä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Punnitse kylmätärkkelys ja kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti munamassan ja nesteiden joukkoon samalla yhteen suuntaan voimakkaasti sekoittaen. Lisää joukkoon loput raaka-aineet, sekoita taikinamassa tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan ja paista kuivapaistolla 150 asteessa n. 25 min.
  2. Annosteluohje yhteen 1/1 40 mm vuokaan ; 1,800 kg taikinamassaa.

kpl
g
1.8 kg
184 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.