Mifujauhispasteija

Mifujauhispasteija
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mifujauhispasteija

Mifujauhispasteija

Mifu toimii pasteijoissa tuoden rakennetta ja makua. Pikkuinen pasteija sopii moniin eri tilaisuuksiin. Juustoinen voitaikina sopii myös moniin muihin samantyyppisiin ratkaisuihin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 annos

Taikina

2.000 kg
0.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl à 6.040 kg)

Täyte

0.500 kg
0.300 kg
0.600 kg
keitettyä riisiä
0.100 kg
0.250 kg
kananmunia raakana
0.003 kg
mustapippuria
1.753 kg (1 kpl à 1.753 kg)
7.793 kg (1 kpl à 7.793 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, juusto, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi.
  2. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4.
  3. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  5. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi.
  6. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
8.5 kg
366 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
366 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›