Helppo ja herkullinen kylmävalmisteinen GN-pizza, jolla onnistuu pizzapäivä suuremmallekin asiakasmäärälle.
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä
Helppo ja herkullinen kylmävalmisteinen GN-pizza, jolla onnistuu pizzapäivä suuremmallekin asiakasmäärälle.
0.340 kg | |
0.550 kg | tomaattimurskaa |
0.350 kg | |
0.290 kg | pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta |
0.010 kg | kylmäliukoista tärkkelystä |
0.001 kg | rouhittua mustapippuria |
0.002 kg | suolaa |
0.010 kg | hienoa sokeria |
0.001 kg | kuivattua oreganoa |
0.001 kg | kuivattua basilikaa |
0.150 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.