Mifunoitu kaalilaatikko

Mifunoitu kaalilaatikko
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mifunoitu kaalilaatikko

Mifunoitu kaalilaatikko

Ainekset20 annosta

2.400 kg
valkokaalia
0.850 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
0.010 kg
suolaa
0.002 kg
jauhettua valkopippuria
0.015 kg
meiramia
0.150 kg
siirappia
0.300 kg
puuroriisiä
3.000 kg
kasvislientä

Ohje

  1. Suikaloi kaali.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta.
  3. Lisää kasvisliemi.
  4. Kypsennä uunissa 175°C n. 2 1/2 h. Peitä vuoka, kun pinta on saanut sopivasti väriä.
kpl
g
7.0 kg
56 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.