Mifunoitu kaalilaatikko

Mifunoitu kaalilaatikko

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
57 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,400 kg valkokaalia
1,000 kg Food Service sipulikuutioita
1,000 kg Valio MiFU® jauhista
0,010 kg suolaa
0,002 kg jauhettua valkopippuria
0,015 kg meiramia
0,150 kg siirappia
0,300 kg puuroriisiä
3,000 kg kasvislientä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Suikaloi kaali.

  • Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta.

  • Lisää kasvisliemi.

  • Kypsennä uunissa 175°C n. 2 1/2 h. Peitä vuoka, kun pinta on saanut sopivasti väriä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!