Mifutortilloja ja hernesalsaa

Mifutortilloja ja hernesalsaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
179 kcal / 100g
Autenttiset Meksikon maut, raikas crème fraîche ja minttuinen hernesalsa sulautuvat yhteen tortillan sisällä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Mifutortillat
1,000 kg Valio MiFu® Original suikaletta
0,500 kg Food Service paprikasekoitusta
0,300 kg Food Service sipulikuutioita
  Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseen
0,350 kg kypsiä, valkoisia papuja
0,020 kg limemehua
0,010 kg tuoretta korianteria
0,030 kg taco mausteseosta
Mangoinen crème fraîchekastike
0,500 kg Valio crème fraîchea laktoositon
0,100 kg Valio Hedelmätarha® mango mehua
Hernesalsa
1,000 kg Valio herneitä
0,010 kg tuoretta minttua
0,010 kg limemehua
0,200 kg Food Service pinaattia
0,100 kg oliiviöljyä
Maustamiseen
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Lisäksi
0,800 kg vehnätortillaa
0,500 kg Valio Emmental punaleima raastetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Mifutortillat
  • Freesaa paprikat, sipulit, Mifusuikaleet ja pavut Oivariini rasvassa. Mausta tacomausteella, limemehulla ja hienonnetulla korianterilla.

Mangoinen crème fraîchekastike
  • Sekoita crème fraîche ja mangomehu keskenään.

Hernesalsa
  • Höyrytä herneet ja pinaatti 100 °C uunissa 2 min. Jäähdytä. Mausta limemehulla, oliiviöljyllä, hienonnetulla mintulla, suolalla ja mustapippurilla.

  • Tarjoile tortillat Mifu-kasvispaistoksen, mango-crème fraîchekastikkeen, hernesalsan ja Emmental-raasteen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!