Autenttiset Meksikon maut, raikas crème fraîche ja minttuinen hernesalsa sulautuvat yhteen tortillan sisällä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Autenttiset Meksikon maut, raikas crème fraîche ja minttuinen hernesalsa sulautuvat yhteen tortillan sisällä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Mifutortillat | |
---|---|
1.000 kg | |
0.500 kg | FS paprikasekoitusta |
0.255 kg | pakastesipulikuutioita |
0.000 kg | |
0.350 kg | kypsiä, valkoisia papuja |
0.020 kg | limemehua |
0.010 kg | tuoretta korianteria |
0.030 kg | taco mausteseosta |
Mangoinen crème fraîchekastike | |
0.500 kg | |
0.100 kg | |
Hernesalsa | |
1.000 kg | pakasteherneitä |
0.010 kg | tuoretta minttua |
0.010 kg | limemehua |
0.200 kg | pakastepinaattia |
0.100 kg | oliiviöljyä |
Maustamiseen | |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Lisäksi | |
0.800 kg | vehnätortillaa |
0.500 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.