Mifutortilloja ja hernesalsaa

Mifutortilloja ja hernesalsaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mifutortilloja ja hernesalsaa

Mifutortilloja ja hernesalsaa

Autenttiset Meksikon maut, raikas crème fraîche ja minttuinen hernesalsa sulautuvat yhteen tortillan sisällä. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Mifutortillat

1.000 kg
0.500 kg
FS paprikasekoitusta
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.000 kg
0.350 kg
kypsiä, valkoisia papuja
0.020 kg
limemehua
0.010 kg
tuoretta korianteria
0.030 kg
taco mausteseosta

Mangoinen crème fraîchekastike

0.500 kg
0.100 kg

Hernesalsa

1.000 kg
pakasteherneitä
0.010 kg
tuoretta minttua
0.010 kg
limemehua
0.200 kg
pakastepinaattia
0.100 kg
oliiviöljyä

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.800 kg
vehnätortillaa
0.500 kg

Ohje

  1. Mifutortillat

  2. Freesaa paprikat, sipulit, Mifusuikaleet ja pavut Oivariini rasvassa. Mausta tacomausteella, limemehulla ja hienonnetulla korianterilla.
  3. Mangoinen crème fraîchekastike

  4. Sekoita crème fraîche ja mangomehu keskenään.
  5. Hernesalsa

  6. Höyrytä herneet ja pinaatti 100 °C uunissa 2 min. Jäähdytä. Mausta limemehulla, oliiviöljyllä, hienonnetulla mintulla, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Tarjoile tortillat Mifu-kasvispaistoksen, mango-crème fraîchekastikkeen, hernesalsan ja Emmental-raasteen kanssa.
kpl
g
5.4 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.