Briosch on sämpylöiden aatelia. Sen suussasulavuus, kuohkeus ja pehmeys ovat vertaansa vailla. Siemenillä ja rouheilla saat runsautta ja vaihtelevuutta.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Briosch on sämpylöiden aatelia. Sen suussasulavuus, kuohkeus ja pehmeys ovat vertaansa vailla. Siemenillä ja rouheilla saat runsautta ja vaihtelevuutta.
Taikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.030 kg | suolaa |
0.150 kg | sokeria |
0.080 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.350 kg | |
2.200 kg | vehnäjauhoja |
4.285 kg (60 kpl à 0.071 kg) | |
0.000 kg (60 kpl à 0.000 kg) | |
Pinnalle | |
0.044 kg | kananmunaa |
0.050 kg | erilaisia siemeniä |
0.094 kg (60 kpl à 0.002 kg) | |
4.379 kg (60 kpl à 0.073 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.