Mojito-kakku

Valio Food Solutions

Mojito-kakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.215 kg

Täyte

0.008 kg
liivatelehteä
0.070 kg
limeä
0.300 kg
0.300 kg
0.200 kg
sokeria
0.050 kg
rommia
0.200 kg
0.050 kg
tuoretta minttua hienonnettuna

Koristeluun

0.050 kg
tuoretta minttua

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kakkuvuoan (ø 24 cm) kokoinen pala ja laita se leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan.
  2. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
  3. Pese limetit kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta kuori. Purista mehu.
  4. Yhdistä puolet limemehusta ja muut aineet keskenään paitsi kerma.
  5. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Kuumenna loput limettimehusta kiehuvan kuumaksi. Liuota siihen liivatelehdet. Lisää rahkaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto.
  6. Kaada seos pohjan päälle.
  7. Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t tai yön yli.
  8. Koristeluun

  9. Koristele mintunlehdillä.
kpl
g
1.8 kg
221 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
221 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.