Mokkakakku

Valio Food Solutions

Mokkakakku

Ainekset16 annosta

0.430 kg

Kostutus

0.200 kg
0.008 kg
murukahvijauhetta

Täyte

0.500 kg
0.400 kg
0.280 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.400 kg

Koristelu

0.050 kg
suklaata rouhittuna

Ohje

  1. Sekoita maitokaakaojuoman joukkoon murokahvijauhe. Kostuta vetopohja. Notkista tuorejuusto. Lisää joukkoon sokerit, ruokajogurtti ja varovasti nostellen vaahdotettu kerma.
  2. Leikkaa vetopohja neljään osaan. Nosta vetopohjan pala tarjoiluastiaan ja levitä täytteestä 1/4 päälle. Tee samalla tapaa seuraavat kerrokset niin, että päällimmäiseksi jää täytettä. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti. Koristele.
kpl
g
2.4 kg
253 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
253 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›