Mörköbriossi

Valio Food Solutions

Mörköbriossi

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
4.855 kg (80 kpl á 0.061 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg (80 kpl á 0.025 kg)
6.855 kg (80 kpl á 0.086 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 10 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 1 x 30cm nauhoiksi.
  5. Muotoile kuvan mukaisesti.
    Muotoile kuvan mukaisesti.
  6. Aseta kapseliin saumapuoli alaspäin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Täytä lämpöiset briossit mörkötäytteellä pohjapuolelta.
kpl
g
7.0 kg
306 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
306 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.