Moussaka

Moussaka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Moussaka

Kreikkalainen klassikko hurmaa varmasti lounasasiakkaat maullaan.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.000 kg
jauhelihaa
0.850 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
papusekoitusta sulatettuna
0.400 kg
tomaattipyreetä
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
tuoretta oreganoa hienonnettuna
0.015 kg
suolaa
2.500 kg
munakoisoa viipaleina
1.000 kg
0.300 kg

Pinnalle

0.200 kg

Ohje

  1. Paahda jauheliha, sipulikuutiot ja valkosipulirouhe kevyesti. Lisää valutetut pavut, tomaattipyree, mustapippuri, organo ja suola. Hauduta 10 min.
  2. Lado voideltuun GN 1/1-100 -astiaan kerroksittain munakoisoa, jauhelihaseosta sekä ruokakermaa, johon on yhdistetty smetana.
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa n. tunti. Jos pinta tummuu liikaa, peitä kannella paiston loppuvaiheessa.
  4. Ripottele päälle juustoraaste. Anna kypsyä vielä n. 10 min ilman kantta juuston lisäyksen jälkeen.
kpl
g
6.5 kg
132 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
132 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.