Mozzarellabroileri

Mozzarellabroileri
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mozzarellabroileri

Mozzarellabroileri

Parmesaanikana on italialainen klassikko. Tässä versiossa raaka-aineet vaihtuvat kotimaiseen broileriin ja mozzarellaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.050 kg
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.300 kg
tomaattipyreetä
1.000 kg
paseerattua tomaattia
0.008 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
2.000 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
0.500 kg
0.020 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Freesaa valkosipulit voissa. Lisää tomaattipyree ja paseerattu tomaatti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min.
  2. Levitä osa tomaattikastikkeesta 1/1 GN vuoan pohjalle, lado broilerit vuokaan ja lisää loppu kastike broilerien päälle. Gratinoi mozzarellalla ja paista 185 °C uunissa n. 15-20 min.
  3. Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoa esim. pastan kera.
kpl
g
3.5 kg
146 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
146 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.