Suolainen muffini, jonka käytön moninaisuus on sen etu. Voit tarjota haaleana, lämmitettynä, coctail palan pohjana. Vuokaan leivotusta versiosta saat paljon pieniä annospaloja.Erinomainen tapaspöytään.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Suolainen muffini, jonka käytön moninaisuus on sen etu. Voit tarjota haaleana, lämmitettynä, coctail palan pohjana. Vuokaan leivotusta versiosta saat paljon pieniä annospaloja.Erinomainen tapaspöytään.
Taikina | |
---|---|
0.600 kg | vehnäjauhoja |
0.040 kg | leivinjauhetta |
0.240 kg | |
0.150 kg | |
0.440 kg | |
0.120 kg | oliiviöljyä |
0.080 kg | Dijon-sinappia |
0.006 kg | suolaa |
0.004 kg | mustapippuria |
0.006 kg | kuivattua persiljaa |
0.500 kg | |
0.880 kg | kananmunia |
3.066 kg (8 kpl à 0.383 kg) | |
Pinnalle | |
0.110 kg | |
0.110 kg (8 kpl à 0.014 kg) | |
3.176 kg (8 kpl à 0.397 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.