Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Mummonkurkku
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Mummonkurkku
Mummonkurkku
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.138 kg
kurkkua
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
sokeria
0.300 kg
vettä
0.000 kg
suolaa
Ohje
Yhdistä sokeri, etikka ja vesi kattilassa ja kiehauta, anna liemen jäähtyä.
Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Purista ylimääräinen neste kurkuista pois ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.4 kg
Gluteeniton
Vegaaninen
Laktoositon
117
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Ravintosisältö annoksessa
Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy