Mummonkurkku

Valio Food Solutions

Mummonkurkku

Ainekset4 annosta

0.138 kg
kurkkua
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
sokeria
0.300 kg
vettä
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Yhdistä sokeri, etikka ja vesi kattilassa ja kiehauta, anna liemen jäähtyä.
  2. Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Purista ylimääräinen neste kurkuista pois ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen.
  3. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
kpl
g
0.4 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.