Munkkipossu

Munkkipossu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Munkkipossu

Ainekset60 kpl

Munkkitaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.350 kg
kananmunia
0.250 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.830 kg (60 kpl à 0.081 kg)

Täyte

0.900 kg
0.900 kg (60 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.420 kg
sokeria
0.420 kg (60 kpl à 0.007 kg)
6.150 kg (60 kpl à 0.103 kg)

Ohje

  1. Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat ja voi. Vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 x 10 cm:n paloiksi. Pursota palojen keskelle omenamarmaladia. Muotoile palat munkkipossuiksi. Nostata munkit.
  4. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  5. Sokeroi munkit.
kpl
g
6.1 kg
275 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.