Murupiirakka

Valio Food Solutions

Murupiirakka

Ainekset32 annosta

1.000 kg
0.800 kg
0.200 kg
Valio punaherukoita

tai Food Service vadelmia
0.130 kg
sokeria

Pinnalle

0.075 kg
0.075 kg
sokeria
0.100 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Sulata murotaikinalevyt. Nosta murotaikinalevyt GN 1/1-40 -astiaan leivinpaperin päälle. Paina keskisauma kiinni.
  2. Sekoita keskenään sulatetut ja valutetut omenakuutiot, kohmeiset punaherukat sekä sokeri. Levitä seos pohjan päälle.
  3. Valmista pinnalle tuleva sroisseli sekoittamalla aineet muromaiseksi seokseksi. Levitä seos hedelmien ja marjojen päälle. Paista piirakka kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 35 min.

Vinkki

Voit korvata pinnalle tulevan stroisselin Valio GN murotaikinalevyllä. Murenna murotaikinalevy piirakan pinnalle ja paista piirakka ohjeen mukaan.
kpl
g
2.2 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.