Mustaherukkainen uunilohi

Mustaherukkainen uunilohi

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
101 kcal / 100g
Uunilohi kaipaa välillä pientä piristystä ja sitä se saa tällä kertaa mustaherukoista. Lisukkeeksi sopii kauniin värinen pinaatti-perunamuusi.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta ruokakerma sipulin ja tillinvarsien kanssa kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää suolaa tarvittaessa.

  • Levitä jäiset lohifileepalat voideltuun 1/1 GN-vuokaan, kaada kermakastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mustaherukat.

  • Paista 175 °C uunissa n. 15 min. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunalohkoilla.

Pinaatti-perunamuusi
  • Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.

  • Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile uunilohen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!