Mustaherukkainen uunilohi

Valio Food Solutions

Mustaherukkainen uunilohi

Uunilohi kaipaa välillä pientä piristystä ja sitä se saa tällä kertaa mustaherukoista. Lisukkeeksi sopii kauniin värinen pinaatti-perunamuusi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.700 kg
0.300 kg
0.030 kg
tuoretta tilliä
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
2.000 kg
0.400 kg
0.000 kg
sitruunalohkoja koristeluun

Pinaatti-perunamuusi

2.000 kg
2.000 kg
1.000 kg
0.020 kg
suolaa

Ohje

  1. Kiehauta ruokakerma sipulin ja tillinvarsien kanssa kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää suolaa tarvittaessa.
  2. Levitä jäiset lohifileepalat voideltuun 1/1 GN-vuokaan, kaada kermakastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mustaherukat.
  3. Paista 175 °C uunissa n. 15 min. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunalohkoilla.
  4. Pinaatti-perunamuusi

  5. Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
  6. Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi. Tarjoile uunilohen kanssa.
kpl
g
8.0 kg
101 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
101 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.