Mustaherukkamuroleivos

Mustaherukkamuroleivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Mustaherukkamuroleivos

Mustaherukkamuroleivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset150 kpl

Pohja

0.800 kg
0.450 kg
fariinisokeria
0.450 kg
sokeria
0.400 kg
kananmunia
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
kaakaojauhetta
0.035 kg
leivinjauhetta
3.235 kg (150 kpl à 0.022 kg)

Täyte

1.500 kg
Valio mustaherukkatäyte 10 kg
1.500 kg (150 kpl à 0.010 kg)

Mousse

1.300 kg
0.300 kg
0.300 kg
maitosuklaata
1.900 kg (150 kpl à 0.013 kg)

Koristeluun

0.350 kg
maitosuklaata
0.350 kg (150 kpl à 0.002 kg)
6.985 kg (150 kpl à 0.047 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää kananmuna ja sekoita.
  4. Lisää jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli taikina noin 5mm vahvuiseksi.
  7. Ota ø 6 cm muotilla aihioita vuokiin.
  8. Pursota mustaherukkatäytettä taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
  9. Paista 180°C:ssa noin 14 minuuttia.
  10. Jäähdytä .
  11. Mousse

  12. Kiehauta 300 g kermaa ja sekoita maitosuklaan kanssa tasaiseksi.
  13. Lisää suklaa seos vanilja -tuorejuustotäytteen sekaan.
  14. Vaahdota loppu kerma ja sekoita suklaa seokseen.
  15. Pursota leivospohjien päälle.
  16. Viimeistely

  17. Valmista suklaa koristeet ja anna kovettua kylmässä. Ruiskuta koristeiden pintaan elintarvike metalli väriä.
kpl
g
7.1 kg
415 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
415 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
415 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.