Mustan juuston valkosipulikeitto

Mustan juuston valkosipulikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mustan juuston valkosipulikeitto

Mustan juuston valkosipulikeitto

Ainekset10 annosta

0.024 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.060 kg
0.040 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
vettä
0.090 kg
kasvisliemifondia
0.000 kg
rouhittua mustapippuria
0.500 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.200 kg

Ohje

  1. Kuullota valkosipuli- ja sipulisilppua rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää vesi, kasvisfondi ja mustapippuri. Anna keiton hautua miedolla lämmöllä 30 - 40 min.
  2. Soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella, lisää kerma, juustoraaste ja hienonnettu persilja. Kuumenna höyryäväksi.
kpl
g
3.5 kg
80 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
80 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.