Mustan juuston valkosipulikeitto

Valio Food Solutions

Mustan juuston valkosipulikeitto

Ainekset10 annosta

0.024 kg
0.300 kg
0.060 kg
0.040 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
vettä
0.090 kg
kasvisliemifondia
0.000 kg
rouhittua mustapippuria
0.500 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.200 kg

Ohje

  1. Kuullota valkosipuli- ja sipulisilppua rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää vesi, kasvisfondi ja mustapippuri. Anna keiton hautua miedolla lämmöllä 30 - 40 min.
  2. Soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella, lisää kerma, juustoraaste ja hienonnettu persilja. Kuumenna höyryäväksi.
kpl
g
3.5 kg
80 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
80 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.